АНАВАР

ANAVAR (Анавар) е име, под което е известен по фитнес залите анаболният стероид ОксандролонАнавар има меко действие, умерено анаболен и без странични ефекти. За Anavar излиза информация през 1964, когато препарата се появява на бял свят. Целта да бъде проектиран такъв безопасен анаболен стероид, е за да може да се приема стимулиращ анаболен препарат от жени и деца, без да са подложени на странични ефекти които причиняват силно андрогенните стероиди. Непросветените, веднага ще възкликнат, „анаболни стероиди за жени и деца – та анаболите спират растежа“!?! Нека да стане ясно, че това свойство на анаболите е причинено в следствие от натрупването на естроген, което при Анавар липсва. Оксандролон не ароматизира, и следователно анаболният ефект на съединението може действително да насърчава линейният растеж.

Анаболни стероиди, съдържащи Оксандролон / Анавар:

Съществуват много търговски имена под които може да се срещне Анавар. Обикновено препарата се предлага в разфасовки по 50 или 100 таблетки, с по 10мг Oxandrolone в таблетка. Спрямо другите анаболни стероиди Anavar е на висока цена.

Анавар без странични ефекти.Анавар с добър ефект и действие за постигане на добър релеф.Anavar/Анавар от Вермодже. Подходящ анаболен стероид за релеф.Оксандролон на alpha pharma е анавар с добро качество.Ефективен Анавар, използван за релеф и чиста мускулна маса.Anavar / Анавар цена и отстъпки за количества от Biotech.Oxandrolon на Естофарма с добър ефект и действие.Информация и описание на Анавар от Naspharma.Anavar Malay tiger е качествен и безвреден анаболен стероид за жени и мъже.Анавар (Oxabolon rapid) Pharm-tec е добър и качествен анаболен стероид за прием от жени и мъже с цел подобряване на релефа и намаляване на мазнини.

Действие и ефект от Анавар

Оксандролон действа меко и благоприятно върху растежа на мускулната тъкан, не причинява задържане на вода и не се преобразува в естроген. Действието на Анавар не може да се сравни с тежки андрогени като Тестостерон, и затова при употребата му не се наблюдава голям мускулен растеж. Това прави не уместно включването на Анавар в цикъл за покачване на обем и маса през основният период на културистите.

Анавар е способен да увеличи силата драстично, без да се повишат рязко телесните килограми. Този ефект е много търсен от състезатели, които се стремят да спазват теглови категории. Ценното при Анавар, е ефектът да потиска глада по време на ниско въглехидратна диета. В същото време подпомага, горенето и намаляването на мазнини. И макар че поради анаболното си действие, Анавар ще покачи мускулната маса, придобитите килограми ще са за сметка на загубени мазнини. Всичко това прави препарата много харесван в леката атлетика, силовият трибой и бойните спортове, като борба, самбо, джудо и др.

Анавар може да се опише накратко така: Анаболен стероид на таблетки, който дава сила, без да покачва осезаемо телесните килограми, прави мускулите плътни, стегнати и твърди, подпомага горенето на мазнини, и в резултат се постига един добър завършен вид на мускулатурата, без наличието на нежелани реакции.

Как се приема Анавар

Нормална доза е от порядък на 40 до 80мг на ден. Това е една оптимална дозировка, с която се предполага че ще има добри резултати. Тъй като Оксандролон има бърз полу разпад, дневната доза следва да се раздели на 3 пъти, през равни интервали от 8 часа.

Oxandrolone рядко се използва самостоятелно. Честа практика е комбиниране с други анаболи, като Примоболан и Винстрол. Подобна комбинация може да доведе до много добър ефект и резултати, без задържане на вода и странични ефекти. Ако сте решили да вкарате Анавар в цикъл за обем и размери, добре е в програмата да се включи Тестостерон.

Приемът на Анавар не предизвиква силно потискане на собственото (ендогенно) производство на тестостерон, стига да не се използва прекалено дълго време. Едно ценно качество на това добро съединение, което не е за пренебрегване.

Жените използват Анавар много успешно, понеже при него отсъстват силно андрогенните странични ефекти. Жени които се притесняват от вирилизация, спокойно могат да приемат Анавар в ниски дози, от порядъка на 10мг на ден.

Странични ефекти при употреба на Анавар не се наблюдават. Въпреки че препарата е 17-алфа алкиден, може да се отбележи, че оксандролон е много добре толериран от черния дроб. При клинични тестове на индивиди приемащи Anavar, не се наблюдава покачване в стойностите на чернодробните ензими.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *