Анаполон (Анадрол)

ANAPOLON (Анаполон) е най-силният анаболен стероид на таблетки с актвивна съставка Оксиметолон. Той е най-ефектвният стероид за покачване на мускулна маса и сила, но и най-токсичен. Притежава мощното анаболно действие, в резултат на което, драстично се повишава силата и мускулната маса, но рискът от странични ефекти е по-голям. Известен още като Анадрол, Анаполон няма равен сред оралните анаболи за покачване на мускулна маса и сила, приемани от културисти и фитнес трениращи.

Информация за Анаполон / Анадрол, се появява за първи път през 1960, когато международната компания Syntex започва производството му. Заради високата си способност да увеличава производството на червени кръвни клетки (ефект, характерен за почти всички анаболни / андрогенни стероиди), с него започват да лекуват случаи на тежка анемия. Анадрол бързо добива популярност, не само в медицинските среди но и сред спортистите, която продължава доста дълго време. Но през последните години бяха разработени редица нови методи за лечение, най-вече чрез не стероидния хормон Epogen (еритропоетин), и производството на Anapolon е силно намалява.

Анаполон препарати

Истински, турски Анаполон от аптека. Добър и качестевен anapolon със силно действие.наполoн Балкан e качествен, истински и оригинален Anapolon Balkan-pharmaceuticals.Anapolon (Anadrol) от Naspharma. Анадрол бързо увеличава мускулната маса и силата.Описание на Анаполон с пълна информация. Действие и ефект от Анаполон - оксиметолон.Анаполон/Anapolon на Pharm-tec с добър ефект и действие.

Какво действие има Анаполон

Действието на Анаполон / Анадрол е много по-мощно от който и да е анаболен стероид, като резултатите от това съединение са изключително драматични. Ако начинаещ с анаболните стероиди спортист, започне да приема оксиметолон, само една или две таблетки дневно, твърде вероятно е да покачи 10 до 15 килограма мускулна маса, и често това става за по-малко от 6 седмици. След спиране на приема обаче последва загуба на придобитото тегло с до 30%. Това е следствие при всички анаболни стероиди, но с това съединение загубата е по-голяма. Той задържа много вода в тъканите, която след края на цикъла просто се изпикава. Но това негово действие е по-скоро добро отколкото лошо. Поради задържането на течности и повече синтезиране на синовиална течност в ставите, Anapolon действа, като облекчава болките в ставите и сухожилията, като подобрява тяхната функция. Тренировъчните тежести се увеличават много от силата която дава Оксиметолон, и ако няма това смазване, биха настъпили доста неприятни травми и разкъсвания. И въпреки водната задръжка, придобитите обеми, мускулна маса и сила са доста повече в сравнение с другите анаболни стероиди.

Какъв ефект оказва Анаполон

Ефекта от прием на Анаполон / Анадрол се проявява бързо и се изразява в мощно количествено покачване на обема, мускулната маса и сила. Ефект, който не притежава нито един друг анаболен стероид. Силата и мускулната маса се покачват значително, за кратък период от време. Оксиметолон силно потиска и намалява глобулина свързващ половите хормони, което увеличава свободният тестостерон в кръвта. Този ефект увеличава прираста на маса и сила. Въпреки че Anapolon е силно андрогенен (производно на дихидротестостерон), той е със структура която не може да ароматизира. Затова при Анаполон липсва свойството, преобразуване в естроген, какъвто има с приема на тестостерон.

Прием и дозиране на Анаполон

Анаполон / анадрол се дозира обикновено от 1 до 3 таблетки дневно. Много атлети приемат повече от 3 таблетки дневно, което не е обосновано. Добре е да се знае, че една таблетка е напълно достатъчна доза за постигане на изключителни резултати, а приемът на повече от 3 таблетки не води до по-добри резултати. Единствено се повишава рискът от нежелани странични ефекти. Предпазливите потребители могат да ограничат приема на това съединение до 4-6 седмици.

Анаполон може да се приема самостоятелно и да се комбинира в цикъл с други анаболни стероиди. Препоръчително е, използването му да е от мъже над 21 години. Естествено, единственото приложение на Anapolon, е в цикъл за покачване на мускулна маса и сила. Успешно се комбинира с Дека дураболин, Примоболан, Тестостерон и др. Но трябва да се знае, че с паралелната употреба на други анаболни стероиди може да се наложи използването на антиесторгени (антиароматазни инхибитори). Въпреки че Anapolon не потиска толкова силно собственото (ендогенното) производство на тестостерон, след края на цикъл с Анаполон, трябва да се направи след стероидна терапия (PCT).Без допълнителни медикаменти, няма как да се избегне ниското ниво на кортизол, което вероятно ще премахне голяма част от мускулите, които са придобити по време на цикъла. Ако HCG и / или Кломид се използват правилно, човек трябва да бъде в състояние да запази значителна част от новата мускулна маса.

Странични ефекти от Анаполон

Нежеланите странични ефекти с Анаполон не са за подценяване. Той е силен андроген и наред със страничните ефекти които причиняват всички анаболни стероиди, като: мазна кожа, акне, засилено окосмяване. Анаполон може да прояви негативни ракции, свързани с високата му токсичност към черният дроб, като много завишени показатели на чернодробните ензими. Anapolon е силно 17-алфа алкидно съединение, което може да е стресиращо за черния дроб. Тези които са генетично предразположени от оплешивяване да стоят настрана от Анадрол, тъй като оксиметолон ще ускори процеса. Въпреки че много жени прибягват до употребата на препарата, трябва да се подчертае че настъпването на вирилизация е толкова бързо, че няма да има възможност да се реагира.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *