Блог

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЦИКЪЛ С МЕТАН (ДАНАБОЛ) ЗА НАЧИНАЕЩИ

Като пример за цикъл с метан сме посочили препарата Данабол, съобразно това е формирана и пакетната цена. Разбира се, този цикъл може да се направи с метандиенон /метан/ на друг производител, и MuskulnaMasa.com ще изготви пакетна цена.

Всеки, който е решил да прави цикъл с метан, е добре да се запознае с неговия ефект и действие. Въпреки че Метандиенон е силен анаболен стероид, той е много подходящ за начинаещи в така наречените терапевтични дози.

Всички трениращи фитнес и културизъм, след първата година изпадат в застой. С този лек цикъл ще преодолеете тази граница и ще продължите да растете. Ако тренирате правилно, спазвате посочената дозировка и си съставите добър хранителен режим, този цикъл с метан ще ви даде от 6 до 10кг отгоре. Разбира се, не всичко е чиста мускулна маса. Около 3 килограма ще качите от задържане на вода, но това е характерно за всички анаболни стероиди за покачване. Важното е да запазите оставащите 3-7кг мускулна маса. Това не е невероятно, просто трябва да спазвате цикъла, в края на който следва прием на кломид. Той ще помогне бързо да възстановите ендогенните нива на тестостерон и ще предпази от загуба на мускулна тъкан.

Цикъла включва:

  • Danabol (Метан) 2бр.
  • Кломифен цитра 1бр.
период Метандиенон Кломид
Седмица 1 20мг. / ден
Седмица 2 30мг. / ден
Седмица 3 30мг. / ден
Седмица 4 30мг. / ден
Седмица 5 30мг. / ден
Седмица 6 20мг. / ден
Седмица 7 50мг. / ден
Седмица 8 50мг. / ден
Седмица 9 50мг. / ден

Дозата метан може да разделите на два равни приема за деня, сутрин и привечер, като се пие преди хранене. Приема на стероиди няма нищо общо с времето за тренировка!

Цикълът с Данабол е с оптимална доза метан и няма странични ефекти. Ако все пак се притеснявате от евентуална поява на гинекомастия, може да приемате Нолвадекс по 10мг на ден. Ако се притеснявате за токсичност спрямо черния дроб, може да приемате Карзил, сутрин и вечер по 1 таблетка.

При начинаещите в употребата на анаболни стероиди, цикъла с метан ще даде нов тласък в мускулното развитие.