БОЛДЕНОН – бавно, но сигурно действие

Болденон е име на анаболния стероид Boldenone undecylenate. Той притежава силно анаболно и умерено андрогенно действие. Информация и описание за ефекта на Болденон се появява за първи път през 1949год. Въпреки че препарата е разработен за ветеринарно приложение се оказва, че Boldenon притежава много добри свойства когато се приема от хора. Не след дълго препарата се намества трайно в стероидните цикли за покачване на мускулна маса при културисти и фитнес трениращи, определен като сигурен и безопасен анаболен стероид.

Болденон: действие и свойства

Структурата на Boldenone е много сходна с тази на Метандиенон. Но въпреки това, действието му се различава от това на метана. Малко хора знаят, че на практика това е инжекционна версия на метан. Единствената разлика е, че при него липсата метиловата група, която е прикрепена към метана за да може като орален препарат по-трудно да преминава през черния дроб, необработен.

Болденон действа продължително и бавно, но постепенно увеличава мускулната маса и сила. Поради слабата водна задръжка /за разлика от метан/, придобитата мускулатура е по-качествена и се запазва за по-дълго време. Дългото действие на Boldenone се дължи на прикрепения към него дълъг естер – ундециленат. Това съединение не ароматизира при разумна употреба и вероятността от поява на гинекомастия е много слаба. Както при другите анаболни стероиди, препарата повишава белтъчния синтез и задържането на азот. Има свойството да повишава нивото на червените кръвни телца, което подобрява снабдяването на мускулната тъкан с кислород. Той има свойството да повишава апетита, което е добре ако се прилага в цикъл за маса и лошо ако сте решили да се орелефявате с него.

Болденон: ефект и резултати

При употребата му не може да се очаква бърз ефект и фрапиращи резултати за кратко време. Заради дългият активен естер undecylenate, ефекта да изгражда мускулите е по-бавен. В зависимост от начина на хранене и тренировъчният режим, употребата на това съединение ще покаже различни резултати. Ако се използва в период на нисковъглехидратна диета, препарата ще придаде добър релеф и венозност на мускулите. Ако целта е покачване на мускулна маса, Boldenone ще покачи предимно чиста мускулна маса, без вода и мазнини.

По отзиви на спортисти използвали Болденон, сравнявайки го с ефективността на метана, споделят че резултатите получени в натрупаната мускулна маса и увеличаване на силата са почти еднакви. А такива които са ползвали преди това тестостерон, коментират, че Boldenone е по-слаб от тестостерон.

В крайна сметка, въпреки не дотам силният ефект, Boldenone се явява един сигурен анаболен стероид за изграждане на мускулна маса.

Болденон: цена на различни производители

Налични продукти съдържащи Boldenone undecylenate:

Болденон на Shree Venkatesh - Bolden 200 (Boldenone Undecylenate)Силен болденон за добри резултати.Действие на Болденон в цикъл за мускулна маса.Болденон няма странични ефекти. Boldenone е подходящ анаболен стероид за релеф и чиста мускулна маса. Болденон 10 ампули х 200 мг. Качествен и оригинален анаболен стероид. Ефект и резултати от прием на болденон в нормална доза. Добър и качествен болденон цена - Boldenon cena.  Болденон цена от Фарм тек с доказано качество.

Болденон: прием и дозиране

Препарата има полуживот 15 дни. Тъй като е с дълго активно вещество, може да се инжектира през по-голям интервал от време.

Препарата се открива в кръвта до 6 месеца след последната инжекция, което трябва да се знае от спортисти на които им предстои допинг тест!

Boldenone е маслен инжекционен анабол и се приема чрез мускулна инжекция. От начинаещи се приема в дози от 300 до 500 мг седмично. Въпреки,че е активен в тялото за по-дълго, се инжектира веднъж на седмица. Средно напредналите могат да го приемат в дози от 500 – 700 мг седмично без притеснения от нежелани реакции. Напредналите потребители могат да инжектират по 700 – 1000 мг в седмицата. По-ниска доза често е недостатъчно ефективна, а по-висока не би довела до по-добри резултати.

Boldenon се приема в продължение на минимум 12 седмици, и рядко се използва самостоятелно, комбинира се с други анаболни стероиди, в зависимост от целта която сте си поставили. В цикъл за маса се комбинира много добре с Тестостерон и/или Анаполон. В цикъл за релеф се комбинира с Параболан, Мастерон, Винстрол или Анавар.

Жените могат да приемат Boldenon по 50-75 мг на седмица. Съединението е меко, но заради бавното му действие трябва да внимават, защото няма да може да се реагира адекватно при възникване на вирилизация.

Болденон: странични ефекти

Макар, че препарата е мек и слабо андрогенен анаболен стероид, не бива да се изключва вероятността от поява на странични ефекти при употребата му. Често срещаните нежелани реакции с употребата на това съединение е: прояви на мазна кожа и акне.

Преобразува в естроген и поява на гинекомастия са възможни само при много високи дози и чувствителни индивиди.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *