МЕТАНДИЕНОН / МЕТАНДРОСТЕНОЛОН / МЕТАН анабол за бъзо покачване на мускулна маса и сила

Метандиенон (Metandienon) или Метандростенолон, наричан по фитнес залите съкратено МЕТАН е мощен анаболен стероид на таблетки. Той е един от най-използваните анаболи за покачване на мускулна маса и сила. Метанът има силно анаболно и андрогенно действие, което допринася за неговия добър ефект в стероидните цикли на културистите.

Информация и описание за Метана (Метандиенон) се появата през 1960, и анабола бързо се превръща в най-масово използваният препарат в голям брой спортни дисциплини. Тази симпатия към Метандиенон е породена не само от лесната му употреба и ниската цена, а преди всичко от високата му ефективност.

Действие и свойства на Метандиенон

Силата на Metandienon (метан) е в действието му силно да повишава синтеза на белтъчини и да увеличава и задържа азотният баланс. Това прави Метана анабол с действие подобно на всички високо анаболни стероиди, а именно, мошен тъканно изграждащ препарат. Също така има свойството да повишава концентрацията на калции в костите, което е една от основните причини Метандростенолон да не се използва от подрастващи индивиди. Важно Метандиенон действие е повишаването на апетита, поради което метана е ценен анабол в цикъла за обем и натрупване на мускулна маса. Метандростенолон има свойството да задържа вода в тъканите, което се дължи на свойството му, част от него да се преобразува в естроген. Разбира се това е лошо за едни, но за други е добре дошло. Лошо е за тези които искат да се възползват от добрите му характеристики, но са чувствителни към естрогенното действие на метана или просто не желаят да задържат вода /добре, но тези ще си останат малки/. Добро е за онези, които искат обем и количество мускулна маса, като задържането на вода им помага да пазят ставите /все пак Метандиенон повишава доста силата, а от там и тренировъчните килограми/, а леката ароматизация подпомага силата му, понеже с нея се повишава и свободният тестостерон.

Ефект и резултати с Метандиенон

Метанът е силен анабол, в резултат на който може да увеличите много силата и мускулната си маса. Той е един от основните анаболни стероиди, използвани за старт в началото на цикли за натрупване на обем и маса.

Ефекта от Метандиенон (метан), разбира се е породен от мощното му анаболно / андрогенното действие. Metandienone бързо покачва мускулна маса и сила в следствие на повишеният протеинов синтез и увеличеното задържане на азот. Този повишен синтез на белтъчини /протеини/ е силно повлиян от свойствата на метана да подобрява съотношението на калциевите, фосфорните и калиевите йони. Резултати от приема на Метандиенон и ефект от него, се появява бързо след започване на употребата му. Нормално е в средата на втората седмица да се наблюдава рязко повишаване на всички физически показатели, а в рамките на 4-5 седмици, да сте се сдобили с 7-8 кг мускулна маса. Не очаквайте след продължителна употреба на Метандиенон ефекта да е все така силен. Каквото сте успели да качите за тези 4-5 седмици, се опитайте да го запазите. Продължите ли повече с употребата на метан ефект от него няма да има, заради насищане на стероидните рецептори.

Снимки и продукти с Метандиенон

Метан на Shree venkatesh, анабол известен като най-добрата химия за бързо качване на мускулна маса и сила. Methandienone, познат като Метандростенолон или само Метан. Анабол с бързо действие за качване на мускулна маса и сила. Метан от Alphapharma с добро действие. Най-добрия метан (метандиенон), качествен и ефективен.Метан - Данабол на Balkan. Метандиенон с добро качество.Metandienone (biotech) е ефикасен метан, анаболен стероид за мускулна маса.Ефективен метандиенон (Methabolon Depot) на Pharm Tec. Качествен метан с продължително действие.Информация за метандиенон на естофарма. Метана е анаболен стероид за мускулна маса и сила.Дианабол е метан с добър ефект и силно действие когато се приема в оптимална доза в цикъл за натрупване на мускулна маса.

Прием и дозиране на Метандиенон

Съществуват много и различни схеми как да пиете Метана. Ще се сблъскате с много разбирачи, даващи ви съвети, как и по колко милиграма /каква доза/ метан да приемате.

 примерни комбинации за цикъл с метан

Метандиенон се приема или пирамидално или с низходящо намаляване на милиграмите. Комбинирането с други анаболни стероиди е уместно и подходящо в цикъл за покачване на мускулна маса. Една от утвърдените и най-добре работеща комбинация е Metandienone, Дека дураболин и Тестостерон. Резултатите от тази комбинация в цикъл с метан за маса, са много добри. Ако не растете и не покачвате сила и маса от нея, забравете за големите мускули и се отдайте на друг спорт.

Дозата метандиенон /метан/ варира от 30 до 60мг дневно, и приемането му не трябва да продължава повече то 5 седмици. Причината е, че метана бързо насища рецепторите. Продължителната употреба със или не, по-висока доза Метандианон, е безсмислен и неразумен. Много от трениращите по фитнесите злоупотребяват с този препарат, приемайки значително по-високи количества метан. Но истината е че ако с 50-60 мг не растете, с двойна доза няма да е по-различно, просто сменете препарата. Не се стремете да си увредите черния дроб! Препарата има свойството да потиска собственото /ендогенното/ производство на тестостерон, затова след спиране е препоръчително да се пият тестостерон стимулиращи препарати, като по този начин ще съумеете да запазите максимално от придобитата мускулна маса. [Виж… след спиране на стероидите]

Странични ефекти на Метандиенон

Трябва да запомните, че колкото по-мощен е един медикамент /в случая анаболен стероид/ толкова по-силни са му страничните ефекти. Метандиенон спада към тази група, макар че не може да се състезава с Анаполон, в това отношение. Но както при всички медикаменти, така и тук, нежеланите реакции са пряко свързани с дозата и продължителността на приемане на Метана.

Метандиенон (метан) може да прояви странични ефекти като: пристъпи на мазна кожа, акне и окосмяване по тялото. С този мощен стероид може да се наблюдава повишено агресивно поведение. При индивиди, генетично предразположени към косопада има възможност за укоряване на процеса. Metandienon е 17-алфа алкиден анаболен стероид, изграден така, че да може да устои на преминаване през черния дроб, възможно е повишаване на чернодробните ензими по-време на цикъла. Високи дози метандианон, може да предизвикат поява на гинекомастия, в следствие на свойството на препарата да ароматизира /да се преобразува в естроген/, което може да блокирате с прием на Провирон. Той ще Ви предпази от този страничните реакции, както и ще премахне натрупването на вода.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *