СТАНОЗОЛОЛ – ВИНСТРОЛ – СТРОМБА

Винстрол, Стромба, Stanozolol, Winstrol depo, са имена на анаболното съединение Станозолол, произвеждано в инжекционна или таблетна форма. Информация за Станозолол / Винстрол, описваща неговото действие и ефект, се появява през 1962, когато излиза на пазара под името Winstrol. Поради липсата на странични ефекти, Винстрол започва масово да се приема от фитнес и културизъм трениращи за покачване на чиста мускулна маса и мускулен релеф / намаляване на подкожните мазнини. Фармацевтичното приложение на Stanozolol е за лечение на анемия, стимулиране на кръвообразуването, поддържане на телесната маса свързана с различни заболявания. Истински винстрол (станозолол) може да се намери под различна форма за приложение и с различни търговски имена на продуктите.

Действие и свойства на Станозолол / Винстрол

Действието на Stanozolol не може да се сравни със силните андрогени, но анаболната му сила е съизмерима с тази на Метана (метандиенон). Само че Винстрол няма неговото действие да задържа вода и понеже не е толкова андрогенен, няма и такъв прираст на маса при употребата му. Станозолол дори има свойството да „изсушава“, което е малко нож с две остриета за любителите на големи тежести. В следствие на силата която дава препарата и в комбинация със сухите ставни връзки и сухожилия, се получават неприятни травми и възпаления. съединението доста повишава силата, благодарение на увеличеният синтез на градивните белтъчини /протеини/ и повишеният синтез на АТФ натрупван в мускулните клетки.

Станозолол е производно на дихидротестостерон, но въпреки това той проявява много слаба андрогенна активност. Той стимулира анаболните процеси в тялото и потиска катаболните, които са предизвикани от глюкокортикоидите. Така стромбата предпазва мускула от разпад, особено в тежкият период за релеф по време на нисковъглехидратни диети.

Поради ниското си андрогенно действие, винстрол няма свойството да ароматизира (да се преобразува в естроген), което стана ясно от факта, че липсва задържане на вода. Затова, по време на употребата му няма нужда от анти-естрогени и антиароматазни инхибитори. Анабола има свойството да потиска ендогенното производство на тестостерон ако се взема продължително време, затова след спирането му трябва да се направи след стероидна терапия и да се използват стимулиращи тестостерона препарати.

Ефект и резултати

Станозолол не оказва голямо влияние върху увеличаване на телесното тегло, но е високо ценен от фитнес и културизъм трениращите заради ефекта си да прави мускулите плътни, стегнати и релефни. Затова станозолол е неизменна част от цикъла за релеф на състезаващия се културист. В съчетание с нискокалорична и богата на протеин диета, съединението успява да направи много добра сепарация на мускулатура. Понеже не задържа вода, а даже има свойството да отводнява, мускулите стават на фибри /така нареченият нацепен вид/.

Добрия ефект на Винстрол и мекия му характер го прави най-подходящия анаболен стероид за изграждане на качествена мускулна маса или постигане на добър релеф. Резултатите от Винстрол не са драстично увеличаване на мускулната маса, но придобитите мускули се запазват дълго време след спирането му. Препарата, също така оказва мощен ефект и върху силовите постижения. Стромбата ефикасно повишава експлозивната сила и издръжливостта. От тук идва и голямата привързаност на лекоатлетите и силовите спортисти към стромбата. Факта че много световно известни състезатели, поставили рекорди, са хванати с положителна допинг проба в употреба на това съединение, говори достатъчно за резултатите.

Инжекционен Станозолол (Винстрол депо)

Винстролът на инжекции е лесно разпознаваем, той представлява воден разтвор в който е активното вещество Станозолол. Ако флакона или ампулата с препарата се остави в покой без да се клати за няколко часа, водният разтвор трябва са отдели от активното вещество, което ще се утаи на дъното с бял цвят.

Станозолол с добро качество на Shree Venkatesh. Винстрол на инжекции (станозолол) - Rexogin от Alpha pharma. Инжекционен Станозолол - Strombaject Aqua на Balkan pharmaceuticals. Винстрол (vinstrol) с добър ефект и действие. Инжекционен винстрол депо на Десма - Winstrol depot  Stanover Vermodje е Станозолол на инжекции в шишенце от 10 мл. Стромба с добър ефект - (Stromba) Naspharma.

Инжекционният винстрол има полуживот 24 часа, това налага често инжектиране на станозолол, през ден или всеки ден. На инжекции препарата се открива до 9 седмици след последната инжекция. Това е важно за спортисти на които им предстои допинг тест!

Орален Станозолол (стромба)

Полуживота или полуразпада на Винстрола на таблетки е 8 часа, това предполага приема да се раздели на два пъти за дена. По този начин нивата в кръвта няма да играят, а ще са постоянни.
Станозолола на таблетки се открива до 3 седмици след последното хапче. Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да вземат под внимание времето за засичане на анаболните стероиди.

Цена от SP на качествена стромба. Винстрол на таблетки, известен като стромба. Качествен Винстрол на таблетки - Rexobol на Алфа фарма. Добър Винстрол за жени, Стромбафорт на Балкан фарма. Действие на винстрола Strombafort. Становер е молдовски винстрол с добър ефект и действие. Иснитнски vinstrol на хапчета, добър в цикъл за релеф. Vinstrol tabletki - Стромба ГЕП (станозолол хапчета), ефективен анаболен стероид в цикъл за релеф и намаляване на мазнини. Добра Стромба от Естофарма. Дневната доза Стромба се приема на два пъти пез деня. Винстрол на biotech с добър ефект за чиста мускулна маса. Stromba Negen cena - Стромба с добра цена и високо качествена ! Винстрол на хапчета - Стромба Малай тайгър с добър ефект за релеф. Stromba Titan cena - истинска и силна стромба с високо качество и силно действие.

Разлика между инжекционен и орален Станозолол

Разликата между двете налични форми, инжекционният Станозолол и този на таблетки е малка. Винстрол на инжекции се усвоява по-добре и по-пълно от оралната форма, понеже навлиза директно в кръвта чрез мускулна инжекция и не преминава през черния дроб. Това прави инжекциите с препарата по ефикасни и по-малко токсични. Но не бива да се пренебрегва и оралната форма на Станозолол /стромба/. Винстрола на таблетки има свойството да потиска нивата на ГСХП /глобулина – свързващ половите хормони/, което повишава свободният тестостерон в кръвта, а това повишава ефекта на анаболните стероиди. Ако сте решили да правите цикъл с това съединение, помислете върху варианта да приложите и от двете форми по-малко, цикълът ще бъде по-резултатен!

Прием и дозиране на Станозолол

В зависимост от формата която индивида е избрал да приема, Винстрол се дозира различно. Приет в инжекционна форма, нормална доза е 50мг през ден или всеки ден. Ако се използва на таблетки се приема по 40-80мг дневно, като дозата е разделена на два приема за деня. Ако се комбинират двете форми, инжекционна и орална, нормално е да се прилага по 50мг на инжекция през ден и по 20-30мг на таблетки всеки ден. При жени, приемът не бива да надвишава дневна доза от 10мг в продължение на не повече от 5-6 седмици.

⇒ Стероидни цикли с Винстрол

Станозолол се комбинира успешно с повечето анаболни стероиди. В зависимост от целите на атлета, може да бъде добре съчетан в цикъл за покачване на мускулна маса или пък в цикъл за релеф и загуба на мазнини. В комбинациите с оралните анаболни стероиди трябва да се внимава с дозите, заради токсичността им към черния дроб. Цикълът с Винстрол не бива да надвишава 6 седмици. Понеже се увеличава рискът от поява на нежелани реакции.

Странични ефекти

Станозолол / Винстрол няма такива странични ефекти, притеснителни като с по-силните анаболи, благодарение на слабата си андрогенна активност. Както вече се спомена, голям негатив на препарата е потискането на тестостерона, от което може да се получи спад в либидото към края на цикъла, но то е сходно за всички анаболни стероиди и ако се приложи правилно след стероидна терапия, бързо ще се възстанови тази функция.

Фактът, че Станозолол на таблетки е 17-алфа алкиден медикамент, го прави токсичен за черния дроб когато се използва продължително време или във високи дози. Предпоставки за развитие на гинекомастия със Станозолол няма. Тези които са генетично предразположени към оплешивяване да внимават с употребата на препарата, понеже процеса може да се ускори.

Както при другите анаболи, така и с употребата на Stanozolol може да се появят странични ефекти, като : мазна кожа, акне и повишено агресивно поведение. Жените да внимават с това съединение, понеже макар и да е мек анаболен стероид Станозолол има достатъчно силно андрогенно действие за тях.

Post Your Comment Here

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *